Scheive Boxen

Wist jij dat je een frisbee op meer dan 10 verschillende manieren kunt gooien? En dat je naast overgooien, met een frisbee ook een teamsport kunt spelen die Ultimate Frisbee heet?

Klinkt goed toch!? Het wordt nog leuker: Wij van FG de Scheive Schièf lanceren deze zomer de Scheive Box. Dat is een box met onze officiële wedstrijd frisbee, die we op verschillende plekken in Venlo, Blerick, Tegelen en omstreken ophangen, zodat jij deze kunt lenen en samen met vrienden en vriendinnen, collega’s, of zomaar mensen die je daar tegenkomt, kennis kunt maken met onze sport.

Scheive Box

Ben je in de buurt? Pak de frisbee, en vermaak jezelf! Of je nu gewoon overgooit of een partijtje speelt, dat mag je zelf bepalen. Vind je het leuk en wil je meer? Op de frisbee vind je een QR code waarmee je alle informatie kunt vinden over ons en onze sport.

Ben je 14 jaar of ouder? Dan ben je deze zomer zelfs welkom om op dinsdag avond van 19:30 tot 21:00 gratis mee te trainen met de “pro’s”. Je krijgt dan een stempelkaart en als je die vol hebt, krijg je van ons een eigen frisbee! Laat ons wel even weten dat je komt!

Onder aan deze pagina vind je alle locaties waar we een Scheive Box hebben opgehangen. Deze zomer zullen we ook verschillende clinics verzorgen op locatie. Bekijk hier wanneer we bij jou in de buurt zijn!

  • Dit initiatief is bekend bij Venlo.fit
  • Dit initiatief wordt ondersteund door Venlo.fit
  • Het gebruik van de frisbee uit de Scheive Box is op eigen risico.

Vragen of opmerkingen?

Wil je ook zo’n box in jouw buurt? Laat het ons weten! Bij voldoende animo hangt er misschien binnenkort wel een op jouw locatie! Heb je een vraag, opmerking of een verzoek tot onderhoud van een van onze boxen? Neem dan via dit formulier contact op!