Nieuwe leden welkom!

Sinds een paar maanden komen we met een aantal sportievelingen wekelijks bij elkaar om een potje Ultimate Frisbee te spelen. Gedreven door een trainer die zijn ervaring vanuit een ander team aan ons overdraagt en ons klaar stoomt voor competities. Waarbij plezier maken en op een leuke manier bewegen boven aan staan.

We bestaan op dit moment uit een groep van ongeveer 8 mannen en vrouwen tussen de 20 en 45 jaar, die zich op verschillende locaties inzetten om als hecht team steeds beter te worden in de sport. Tijdens de zomermaanden hebben we gebruik gemaakt van een speelveldje op de Herungerberg, en nu het wat vroeger donker wordt, hebben we onze frisbee activiteiten verplaatst naar een beschikbare sporthal.

Inmiddels zijn we klaar om te groeien en verwelkomen we iedereen die, net als ons, op zoek is naar een originele teamsport om gezond en fit te blijven.

Ben je geïnteresseerd en heb je de dinsdag avond nog vrij, aarzel dan niet, en neem contact met ons op. Wij helpen je graag om kennis te maken met de sport, het team en nodigen je uit om een keer mee te doen!