Nieuwe Scheive Box Paardenplak

Scheive Box Paardenplak Op de Heide Tegelen

Nu de gele narcissen weer hun kop op steken, het zonnetje zich weer wat vaker laat zien, en de temperatuur langzaam aan naar het lekkere lenteweer kruipt, wordt het ook weer tijd om de Scheive Boxen af te stoffen, waar nodig op te knappen en te zorgen dat onze frisbees weer op hun plek hangen.

Ook dit jaar blijven we actief zoeken naar de beste plekken, en zo is er sinds deze week een Scheive Box aanwezig op de Paardenplak aan de Molenbeek in Tegelen. De Scheive Box is onderdeel van een speelweide de Paardenplak, waar een actieve wijkvereniging met passie zorg draagt voor een hele mooie combinatie van verschillende faciliteiten voor jong en oud.

Op vrijdag 15-3 vindt daar de opening plaats van de nieuwe playground met omheining. In samenwerking met Venlo.fit en Huis van de wijk De Glazenap organiseert Incluzio vanaf 15:00 uur allerlei leuke activiteiten, waaronder de mogelijkheid om frisbee clinics te volgen. Wij zijn er vanaf 15:00 uur en zullen tussen 15:30 en 16:45 een aantal clinics verzorgen! Komt dat zien, maar doe vooral ook mee!